Accesorii pentru birou

 • Ace si pioneze

  Ace si pioneze (4)

  Atat la birou cat si acasa, aveti de fixat cate ceva, de la o simpla hartie pana la o bucata de material pentru modificat si multe altele, din domenii extrem de variate. Pentru a va putea duce treburile la bun sfarsit cu usurinta, folositi ace si pioneze iar cele fixate vor ramane asa oricat aveti nevoie.
 • Agrafe si clipsuri

  Agrafe si clipsuri (11)

  Orice fel de hartii aveti, ce trebuie tinute la un loc doar pentru o scurta perioada de timp, nu este nevoie sa le capsati ci doar prindeti impreuna cu ajutorul unor agrafe si clipsuri iar acestea nu se vor mai amesteca sau pierde. Diverse dimensiuni agrafe si clipsuri Diverse modele, culori.
 • Capsatoare

  Capsatoare (83)

  Categoria Capsatoare face parte din solutiile oferite de Depozitul de Papetarie pentru accesorizarea biroului cu produse indispensabile. Capsatoarele sunt impartite in magazin in functie de modul si intensitatea de folosirea acestuia. Am creat urmatoarele categorii: Capsatoare de birou, Capsatoare de mare capacitate, Capsatoare Cleste si Capsatoare electrice. In Capsatoare de birou am introdus variantele pentru capsare intre 10 si 50 de coli. Acestea au ca particularitate un design atractiv si sunt disponibile intr-o gama variata de culori. In functie de intensitatea folosirii se alege intre unul metalic si unul din plastic, varianta economica. Capsatoarele de mare capacitate sunt cele care pot capsa peste 50 de coli o data. De cele mai multe ori, capsatoarele de birou sunt fabricate astfel incat sa fie folosite direct pe birou, pentru persoanele mobile care nu capseaza neaparat la un birou, exista categoria capsatoare tip cleste. O varianta foarte eficienta si convenabila este unul din capsatoarele electrice care capseaza pe baza de senzor.