Capsatoare

Categoria Capsatoare face parte din solutiile oferite de Depozitul de Papetarie pentru accesorizarea biroului cu produse indispensabile. Capsatoarele sunt impartite in magazin in functie de modul si intensitatea de folosirea acestuia. Am creat urmatoarele categorii: Capsatoare de birou, Capsatoare de mare capacitate, Capsatoare Cleste si Capsatoare electrice. In Capsatoare de birou am introdus variantele pentru capsare intre 10 si 50 de coli. Acestea au ca particularitate un design atractiv si sunt disponibile intr-o gama variata de culori. In functie de intensitatea folosirii se alege intre unul metalic si unul din plastic, varianta economica. Capsatoarele de mare capacitate sunt cele care pot capsa peste 50 de coli o data. De cele mai multe ori, capsatoarele de birou sunt fabricate astfel incat sa fie folosite direct pe birou, pentru persoanele mobile care nu capseaza neaparat la un birou, exista categoria capsatoare tip cleste. O varianta foarte eficienta si convenabila este unul din capsatoarele electrice care capseaza pe baza de senzor.

 • Capsatoare de mare capacitate

  Capsatoare de mare capacitate (13)

  In categoria Capsatoare de mare capacitate au fost alese cele cu capacitate de capsare de peste 50 de coli, un volum mare ce trebuie capsat o singura data. Capsatoarele de mare capacitate sunt practice, usor de utilizat si asigura o capsare plata, ceea ce poate reduce volumul documentelor cu pana la 30%.
 • Capsatoare Electrice

  Capsatoare Electrice (25)

  Categoria Capsatoare Electrice a fost creata pentru a scuti timp in actiunea de organizare si/sau arhivare a documentelor, iti recomandam capsatorul electric. Ideal pentru uz zilnic, acesta capseaza automat fara niciun fel de efort din partea utilizatorului. O varianta foarte eficienta si convenabila care capseaza pe baza de senzor.
 • Capsatoare tip Cleste

  Capsatoare tip Cleste (13)

  De cele mai multe ori, capsatoarele de birou sunt fabricate astfel incat sa fie folosite direct pe birou, pentru persoanele mobile care nu capseaza neaparat la un birou, exista categoria Capsatoare Tip Cleste. Pentru a capsa mai usor si rapid documentele necesare, puteti opta pentru capsatoare tip cleste ce sunt mult mult mai simplu de utilizat decat cele clasice.
 • Capse

  Capse (32)

  In categoria Capse se gasesc toate tipurile de capse care se potrivesc cu modelele de capsatoare disponibile in toate birourile din Romania. Orice capsator ai detine, de mica sau mare capacitate, clasic sau cleste, consumabilele, precum capse, va stau la dispozitie intr-o gama variata astfel incat sa gasiti un sortiment potrivit pentru fiecare model. Modelel variaza in functie de dimensiune si duritatea materialului din care sunt facute.