Aparatura pentru birou

Niciun birou nu este complet utilat daca ii lipseste un distrugator de documente, accesoriile si aparatele pentru indosariere sau chiar un purificator de aer pentru a curata atmosfera de praf. Nu renuntati la nimic din aparatura pentru birou ce va poate usura munca de zi cu zi!

  • Distrugatoare de documente

    Distrugatoare de documente (18)

    In categoria Distrugatoare de documente predomina cel mai mare producator pentru distrugatoare din lume: Fellowes. Fie ca doresti sa protejezi informatiile confidentiale ale companiei sau ale tale, fie ca respecti legislatia privind sensibilitatea informatiilor printate sau pur si simplu doresti sa scapi de documentele de care nu mai ai nevoie, la Depozitul de Papetarie gasesti cea mai larga si variata gama de Distrugatoare din Romania. Aceasta sunt impartite in functie de numarul de utilizatori care vor folosi shredder-ul, in functie de numarul de coli pe care vrei sa le distrugi intr-o luna, in functie de gradul de securitate de care ai nevoie, de la Strip-Cut (fasii) pana la Cross-Cut (confetti). Poti folosi filtrele disponibile in aceasta categorie pentru a-ti delimita optiunile si a alege distrugatorul potrivit nevoilor tale sau ale companiei tale.
  • Purificatoare de aer

    Purificatoare de aer (5)

    Curatarea aerului este mult mai usoara datorita sistemului de purificare cu patru etape. Purificatoarele de aer Fellowes capteaza 99,97% din particulele din aer (de pana la 0,3 microni marime), inclusiv polen si alti alergeni, acarieni, spori de mucegai, fumul de tigara. Monitorizeaza calitatea aerului si regleaza automat viteza ventilatorului pentru a mentine aerul tau purificat. Actioneaza impotriva mirosului care cauzeaza bacterii, mucegai sau ciuperci. Indeparteaza mirosurile neplacute si capteaza particulele mari din aer. Imbunatateste calitatea aerului interior de acasa sau de la birou cu purificatoarele Fellowes®!