Organizare si Arhivare

 • Alonje pentru arhivare

  Alonje pentru arhivare (11)

  Intr-o societate in care timpul si eficienta inseamna productivitate, iar informatiile mereu in crestere ale unei companii devin din ce in ce mai greu de controlat, companiile au nevoie de metode mai rapide de distribuire si stocare a informatiilor in cadrul propriei organizatii si catre exterior. In cazul documentelor ce trebuie pastrate pentru un timp indelungat sunt necesare o multime de accesorii pentru arhivare printre care alonje, inele, etichete si manere pentru transfer astfel incat organizarea sa fie una facila si ordonata.
 • Indecsi

  Indecsi (26)

  Indecsi sunt ideali pentru marcarea informatiilor importante la sfarsitul, cuprinsul sau la inceputul unei carti, cuprinzand materii, autori sau cuvinte, cu indicarea paginilor (si a volumelor) unde se gasesc. Se pot repozitiona cu usurinta si de asemenea se poate scrie pe suprafata acestora fara sa absoarba cerneala sau markerul. Nu afecteaza suprafata la care adera. Se indeparteaza usor si curat.
 • Mape din carton

  Mape din carton (34)

  Mape din carton special, cu un design atractiv, in culori stralucitoare WOW, utila pentru sistematizarea informatiilor. Solutia la indemana pentru transportul documentelor in deplina siguranta. Este confectionata din carton plastifiat pentru rezistenta la umiditate si este prevazuta cu elastic. Datorita suprafetei laminate, mapa are un aspect lucios de inalta calitate. Disponibile in diverse dimensiuni si culori.