Hartie copiator

In aceasta categorie se gasesc toate tipurile de hartie pentru copiator disponibile in Romania. De la hartie A4 obisnuita pentru copiile si documentele printate zi de zi pana la cele mai speciale pentru brosuri, fluturasi, cataloage. Pentru majoritatea print-urilor care nu necesita un aspect special (mail-uri, ciorne, copii xerox) recomandam o hartie ieftina standard de 80 grame/mp clasa C. Pentru documentele care circula intre departamentele companiei sau ajung la parteneri recomandam o hartie alba cu un grad de alb ridicat pentru un print calitativ. Gradul de alb ajuta la crearea unui contrast placut care face retinerea informatiei si perceperea acesteia mult mai usoare. Pentru print-urile speciale de tip flyere, brosuri sau felicitari este nevoie de o hartie de grosime mai mare. Aceasta, in functie de necesitati, poate fi lucioasa sau mata, de 100 grame/mp sau 300 grame/mp.

 • Hartie A3

  Hartie A3 (29)

  Categoria Hartie A3 acopera toate necesitatile de print-uri A3. Documentele si materialele printate sau o copiate pe format A3 sunt deobicei speciale datorita informatiilor pe care le contin. Aceastea se printeaza de cele mai multe ori pe o hartie de grosime mai mare, speciale pentru inkjet sau laser. Au nevoie de culori puternice si contrast ridicat. In functie de nevoile companiei sunt disponibile in toate variantele de grosimi si clase. De la hartie ieftina pana la cel mai ridicat nivel calitativ. Grosimi Hartie A3: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 170, 200, 210, 220, 250, 280, 300 grame/mp
 • Hartie A4

  Hartie A4 (41)

  Categoria Hartie A4 este dedicata celui mai folosit produs de companii. Indiferent de domeniul de activitate, situatiile, mail-urile, scrisorile sau documentele de orice tip sunt printate. O hartie ieftina acopera nevoile de baza pentru print-urile zilnice si documentele care urmeaza sa fie citite sau distribuite intr-un format fizic. Pentru documentele distribuite intre departamente sau intre colaboratorii companiei recomandam o varianta calitativa cu un grad de alb ridicat si o clasa superioara. Aceasta garanteaza print-uri impecabile de fiecare data, iar contrastul rezultat da un aspect mult mai placut documentului. Aceasta dimensiune poate fi folosita si pentru a tipari diverse materiale de marketing, flyere, cataloage, brosuri color. Pentru aceste tipuri de tiparituri, pentru un impact mai puternic care sa vina impreuna cu mesajul materialului este nevoie de cateva caracteristici speciale, mai groasa, de la 120 grame/mp pana la 300 grame/mp, lucioasa sau mata in functie de preferinte.
 • Hartie la palet

  Hartie la palet (7)

  Aceasta categorie Hartie la palet a fost creata pentru consumatorul industrial de hartie alba. Este tratata diferit pentru ca se acorda un pret special la Hartie A4 cu livrare la palet gratis. Produsele sunt atent selectionate pentru a indeplini standardele unei hartii de calitate superioara la pret de importator. Este alegerea potrivita atat pentru companiile care au un rulaj foarte mare de print-uri cat si pentru companiile cu un rulaj mai mic dar cu posibilitatea de a depozita hartia in stocul propriu.
 • Hartie SRA3

  Hartie SRA3 (25)

  Categoria Hartie SRA3 acopera produsele folosite de companiile care printeaza materiale de marketing sau au un volum ridicat si variat de printare. SRA vine de la Supplementary Raw Format. La fel ca multe imprimante comerciale, majoritatea celor industriale nu au posibilitatea sa tipareasca marginile documentului. Aceste aparate pot folosi formatul SRA3 pentru a ajunge la un rezultat final de Hartie A3 printat intreg si fara margini. Grosime Hartie SRA3: 90, 100, 120, 140, 160, 170, 200, 210, 220, 250, 280, 300 grame/mp