Servicii de Tipografie

 

Cu o activitate de peste 10 ani în domeniul papetăriei și tipografiei, Office List oferă servicii de înaltă calitate clienților săi.

Pe lângă produsele de general consum al unei companii, Office List oferă, prin serviciile sale, o mai bună promovare a acesteia.

Încă de la înființare, obiectul principal de activitate îl constituie serviciile și producția tipografică. Pentru lucrările executate la noi, asigurăm tot lanțul de operațiuni necesare, incluzând concepție și realizare grafică, pregătire de tipar, tipar și o gamă diversificată de finisări.


 

Tipografie Offset

Tipărirea offset reprezintă procedeul prin care imaginea este transferată pe suportul de tipărire cu ajutorul unui cilindru intermediar, care preia cerneala de pe placa tipografică şi o transferă pe suport.

Printul offset este folosit pentru tiraje medii sau mari și se poate realiza pe diferite suporturi de hârtie sau carton.

Comparativ cu printul digital, este mult mai rapid și poate utiliza o serie de cerneluri speciale, inclusiv metalice (argintiu, auriu, etc.).


Tipografie Digitală

Printul digital este folosit de cele mai multe ori pentru lucrări de tiraj mic (situație în care rentabilitatea printului offset este scăzută) dar și pentru obținerea unei calități ridicate a imaginilor.

În cazul tiparului offset, durata pregătirii pentru tiparire este mai mare deoarece necesită operaţiuni adiţionale ca: realizarea filmelor şi a matriţelor (plăcilor), curăţarea şi calibrarea presei. La tiparul digital, demararea imprimării se face în timp foarte scurt nefiind necesare pregătiri suplimentare.

 


 

Legătorie

Munca de legatorie constă în legarea, repararea și restaurarea cărților, în special a coperților de carte, dar și a materialelor promoționale, broșurilor sau calendarelor, oferindu-le un aspect profesional.